Wie zijn wij?

Terwijl andere sectoren (vervoer, landbouw, enz…) ook worden getroffen, vertegenwoordigen appartementsgebouwen het grootste deel van energieverspilling in Europa.

De ouderdom van het bestaande gebouw, het gebrek aan motivatie en de financiële middelen van de betrokken partijen (eigenaar, trustee, autoriteiten) zijn daarvan de belangrijkste redenen. Het maken van de nodige investeringen voor derden en er een professionele activiteit van maken is een snelle manier om een reëel en substantieel effect te bereiken op de CO2-reductie en zo de energieprestatie van gebouwen te verbeteren.

Het winnen van het vertrouwen van klanten op een beleggingsactiviteit van derden vereist een goed evenwicht tussen strengheid (professionaliteit, realisme, financiële geloofwaardigheid) en respect voor de belangen van de klant (empathie, luisteren, flexibiliteit).

Werken in de energiesector is bijdragen aan het terugdringen van de energie voetafdruk van onze acties.

Ons Team

Frédéric Thibaut

Managing Director

Als burgerlijk ingenieur mechanica voltooide Frédéric zijn universitaire studies aan de UCL met een diploma Wetenschapsmanagement in 2004. Hij werkte meer dan 20 jaar voor een Amerikaanse fabrikant van bouwwerfmachines. In deze context heeft hij vele jaren in België en in het buitenland gewerkt (Frankrijk, Rusland, Tsjechië en Polen). Hij beheerde de startup van 3 fabrieken van de groep en had ook de leiding als algemeen directeur van 2 productievestigingen. Aangesproken door het go4green-project, sloot hij zich in april 2018 aan bij het team als CEO van de G4G-groep om zo bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Jean Van Doorslaer

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Jean est un agent commercial expérimenté. Qualifié en négociation, en ventes, en gestion des ventes, en gestion d’événements et en partenariat de vente stratégique.

Florent Martens

INGENIEUR DE PROJET TECHNICO-COMMERCIAL

Florent Martens est ingénieur de gestion de la Solvay Brussels School (ULB). Fort d’une première expérience dans le domaine de l’efficience énergétique en Belgique et à l’étranger au sein d’une entreprise active dans le solaire thermique, il a rejoint l’équipe début 2020 afin de soutenir la croissance rapide de go4green.

Quentin Desloges

RESPONSABLE OPERATIONNEL

Quentin Desloges est sorti de l’Université Catholique de Louvain en 2002 comme ingénieur civil en électromécanique et y a complété son cursus pas un Master en Gestion d’Entreprise. Passionné depuis toujours par l’automatisation et l’optimisation des processus, il a travaillé comme consultant pendant plus de 10 ans avant de rejoindre go4green comme responsable opérationnel. Il s’occupe de suivre et de maintenir aux plus haut niveau les performances des cogénérations installées et les interactions avec leurs chaufferies. Il s’occupe également du volet administratif inhérent au fonctionnement des installations.

Ulric Roosens

INGENIEUR DE PROJET

Ulric Roosens est ingénieur industriel en électromécanique de la IEPSCF à Uccle. Ulric a travaillé plus que 10 ans comme entrepreneur en travaux de maintenance industrielle. Ulric est en charge du suivi des chantiers et de la gestion des machines en chaufferie.

Benoit de Hollain

Gedelegeerd bestuurder

Met 10 jaar ervaring als beheerder van mede-eigendommen, is Benoit de Hollain bewust en gevoelig voor energieproblemen in gebouwen. Hij stimuleert vervolgens Go4green om een complete oplossing voor te stellen die de energierekening van de bewoners en de CO2-voetafdruk van hun gebouw verlaagt. Deze oplossing is zowel gericht op de investering, de installatie en het beheer van warmtekrachtkoppeling alsook die van de verwarmingslokalen van residentiële gebouwen waarin ze zijn geïnstalleerd.

Dieter De Schuymer

Gedelegeerd bestuurder

Dieter de Schuymer studeerde af aan de Universiteit van Gent in 2003 als burgerlijk ingenieur in electronica, met een Master in Business Management behaald in Bordeaux (FR) in 2004 creëerde hij AlterElectra in 2006 en heeft bijna 1.800 fotovoltaïsche installaties uitgevoerd. In 2013 sloot hij zich aan bij go4green om de derde partij investeringen rond energie te ontwikkelen en te beheren.

Menu