Onze oplossingen

Wat zijn fotovoltaïsche panelen?

Fotovoltaïsche panelen zijn panelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Deze panelen hebben geen andere energiebron nodig dan de zon. Telkens als de zon schijnt, produceren de panelen elektriciteit. Daarom is het een groene energiebron.

Gratis haalbaarheidsstudie

Om de haalbaarheid van het project te bepalen en een geschikte installatie te kunnen voorstellen voert ons team een gratis, uitgebreide en gedetailleerde studie uit. Wij zullen U een voorstel voorleggen volgens het WIN-WIN principe: we winnen alleen als U wint! Bovendien impliceren onze voorstellen altijd dat de toevoeging van zonnepanelen in een gebouw volledig gratis zijn.

Gratis installatie en certificatie

go4green financiert en beheert de installatie van de fotovoltaïsche panelen van A tot Z. Wanneer de installatie voltooid is, wordt de installatie gecertificeerd door de Brusselse toezichthoudende instantie.

Gratis follow-up gedurende een periode van 10 jaar

Gedurende een periode van 10 jaar beheren wij uw installatie volledig op eigen kosten. Wij betalen onszelf door de verkoop van de groene cerificaten die verkregen worden door uw installatie en de verkoop van potentiële overtollige elektriciteit aan het elektriciteitsnet. U geniet dan, in volledige rust, van groene en goedkopere energie, evenals andere financiële voordelen.

Na 10 jaar

Na 10 jaar zijn de panelen nog steeds in perfecte staat en wordt u voor een symbolische 1 euro de definitieve eigenaar. U zult nog vele jaren profiteren van de elektriciteit die door uw installatie wordt geproduceerd.