Onze oplossingen

Wat is een warmtekrachtkoppeling?

Een warmtekrachtkoppeling is een generator waarvan de motor afgekoelt wordt door het water in het verwarmingssysteem van uw gebouw te verwarmen alsof het een extra boiler was. Deze productie van elektriciteit en warm water is veel efficiënter dan andere conventionele middelen, zelfs de meest efficiënte. Het verbruikt minder energie en is daarom groener en zuiniger.

GRATIS haalbaarheidsstudie

Om de haalbaarheid van het project te bepalen en een geschikte installatie te kunnen voorstellen voert ons team een gratis, uitgebreide en gedetailleerde studie uit. Wij zullen U een voorstel voorleggen volgens het WIN-WIN principe: we winnen alleen als U wint! Bovendien impliceren onze voorstellen altijd dat de toevoeging van warmtekrachtkoppelings in een gebouw volledig gratis zijn.

GRATIS installatie en certificatie

go4green financiert en beheert de installatie van de warmtekrachtkoppelings van A tot Z. Wanneer de installatie voltooid is, wordt de installatie gecertificeerd door de Brusselse toezichthoudende instantie.

GRATIS follow-up gedurende 10 jaar

Gedurende een periode van 10 jaar beheren wij uw installatie volledig op eigen kosten. Wij betalen onszelf door de verkoop van de groene cerificaten die verkregen worden door uw installatie en de verkoop van potentiële overtollige elektriciteit aan het elektriciteitsnet. U geniet dan, in volledige rust, van groene en goedkopere energie, evenals andere financiële voordelen.

Na 10 jaar

Na 10 jaar goede en trouwe diensten zal de warmtekrachtkoppeling vervangen moeten worden. Als de voorwaarden gunstig zijn, zullen wij U voorstellen om het toestel te vervangen door een nieuwe, anders zullen we de warmtekrachtkoppeling op eigen kosten evacueren.