DE PARTNER DIE VOOR
U DE ENERGIEPRESTATIES
VAN UW GEBOUW BEHEERT

ELECTRICITE ET CHALEUR MOINS CHERES

Je veux une unité de cogénération
gratuite pour mon immeuble

ELECTRICITE MOINS CHERE

Je veux des panneaux photovoltaïques
gratuits pour mon immeuble

NOTRE MISSION

go4green analyse et met en place GRATUITEMENT des solutions simples et efficaces pour réduire le coût de vos consommations énergétiques et pour rendre votre copropriété plus verte : audits énergétiques ; études de faisabilité pour la rénovation de la chaufferie, l’installation de la cogénération, des panneaux photovoltaïques ou solaires thermiques; suivi des projets et financement des investissements énergétiques.

NOS SOLUTIONS

Aucun frais

go4green finance, installe
et gère votre installation
à ses frais

Economies d’énergie

Vous réduisez votre
facture énergétique

Aucun soucis

go4green : Transparence,
Excellence, Professionnalisme,
Simplicité et Sérénité

Gains financiers

go4green paie une
partie de vos autres
projets

NOS REALISATIONS

Niets gevonden.
1

Installations approuvées

1

d’électricité verte

1

de CO2 évités

NEWS

Warmtekrachtkoppelingseenheden geïnstalleerd in sociale woontorens in de Cité Modèle

Het Brusselse bedrijf Go4Green heeft 10 sociale woontorens in de Cité Modèle uitgerust met warmtekrachtkoppelingsinstallaties (WKK), motoren die elektriciteit produceren en die de geproduceerde energie ook recupereren om het water voor de sanitaire voorzieningen en voor de verwarming van de sociale woningen te verwarmen.

Deze installatie is tot stand gekomen dankzij een contract met de Foyer Laekenois, die verantwoordelijk is voor de 1.400 sociale woningen van de Cité Modèle in Laken.

Tien geïnstalleerde en voor 100% door Go4Green gefinancierde machines zijn reeds in bedrijf en de volgende vier zullen worden geïnstalleerd tijdens de renovatie van de torens die voor de komende drie jaar is gepland.

Het thermische en elektrische vermogen dat door deze nieuwe installaties wordt opgewekt, komt overeen met bijna 7.770 zonnepanelen. Dankzij deze warmtekrachtkoppelingseenheden wordt een besparing van bijna 120.000 euro per jaar op verwarmings- en elektriciteitskosten verwacht, alsook een vermindering van de CO2-uitstoot met bijna 13%. Interview en beelden door Élodie Fournot voor www.bx1.be.

Lees het artikel online

Salon van de Mede-eigendom 2022

Ook dit jaar zal GO4GREEN aanwezig zijn op de 4e editie van het Salon van de Mede-eigendom

Kom ons bezoeken en ontdek de voordelen van een warmtekrachtkoppeling (WKK), de oplossing voor energie optimalisatie van uw mede-eigendom.

De beurs vindt plaats op donderdag 17 november van 9.30 tot 19.00 uur op de Heizel – Brussels Expo – Paleis 10 – de toegang is gratis.

PRESSE

CONTACT

Rue Colonel Bourg 127 – 1140 Evere

+32 (0) 2 609 87 27

info@go4green.be

Notre service repose sur les certificats verts. Plus d’infos :