Wie zijn wij?

Terwijl andere sectoren (vervoer, landbouw, enz…) ook worden getroffen, vertegenwoordigen appartementsgebouwen het grootste deel van energieverspilling in Europa.

De ouderdom van het bestaande gebouw, het gebrek aan motivatie en de financiële middelen van de betrokken partijen (eigenaar, trustee, autoriteiten) zijn daarvan de belangrijkste redenen. Het maken van de nodige investeringen voor derden en er een professionele activiteit van maken is een snelle manier om een reëel en substantieel effect te bereiken op de CO2-reductie en zo de energieprestatie van gebouwen te verbeteren.

Het winnen van het vertrouwen van klanten op een beleggingsactiviteit van derden vereist een goed evenwicht tussen strengheid (professionaliteit, realisme, financiële geloofwaardigheid) en respect voor de belangen van de klant (empathie, luisteren, flexibiliteit).

Werken in de energiesector is bijdragen aan het terugdringen van de energie voetafdruk van onze acties.

Ons Team

Frédéric Thibaut

Managing Director

Als burgerlijk ingenieur mechanica voltooide Frédéric zijn universitaire studies aan de UCL met een diploma Wetenschapsmanagement in 2004. Hij werkte meer dan 20 jaar voor een Amerikaanse fabrikant van bouwwerfmachines. In deze context heeft hij vele jaren in België en in het buitenland gewerkt (Frankrijk, Rusland, Tsjechië en Polen). Hij beheerde de startup van 3 fabrieken van de groep en had ook de leiding als algemeen directeur van 2 productievestigingen. Aangesproken door het go4green-project, sloot hij zich in april 2018 aan bij het team als CEO van de G4G-groep om zo bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Jean Van Doorslaer

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Jean van Doorslaer is een ervaren verkoopsagent. Gekwalificeerd in onderhandelen, verkoop, verkoopmanagement, eventmanagement en strategisch verkooppartnerschap.

Florent Martens

TECHNISCH-COMMERCIEEL PROJECTINGENIEUR

Florent Martens is een handelsingenieur van de Solvay Brussel School (ULB). Met een eerste ervaring op het gebied van energie-efficiëntie in België en in het buitenland binnen een bedrijf dat actief is in thermische zonne-energie, is hij begin 2020 het team komen versterken om de snelle groei van go4green te ondersteunen.

Quentin Desloges

OPERATIONEEL MANAGER

Quentin Desloges studeerde in 2002 af als burgerlijk ingenieur elektromechanica aan de Katholieke Universiteit van Leuven en vervolledigde zijn studies met een Master in Business Administration. Gepassioneerd door automatisering en procesoptimalisatie, werkte hij meer dan 10 jaar als consultant voordat hij bij go4green aan de slag ging als operationeel manager. Hij is belast met het toezicht op en het onderhoud van de prestaties van de geïnstalleerde warmtekrachtkoppelingsinstallaties en de interacties met hun ketelhuizen op het hoogste niveau. Hij houdt zich ook bezig met de administratieve kant van de exploitatie van de fabrieken.

Ulric Roosens

INGENIEUR DE PROJET

Ulric Roosens est ingénieur industriel en électromécanique de la IEPSCF à Uccle. Ulric a travaillé plus que 10 ans comme entrepreneur en travaux de maintenance industrielle. Ulric est en charge du suivi des chantiers et de la gestion des machines en chaufferie.

Benoit de Hollain

Gedelegeerd bestuurder

Met 10 jaar ervaring als beheerder van mede-eigendommen, is Benoit de Hollain bewust en gevoelig voor energieproblemen in gebouwen. Hij stimuleert vervolgens Go4green om een complete oplossing voor te stellen die de energierekening van de bewoners en de CO2-voetafdruk van hun gebouw verlaagt. Deze oplossing is zowel gericht op de investering, de installatie en het beheer van warmtekrachtkoppeling alsook die van de verwarmingslokalen van residentiële gebouwen waarin ze zijn geïnstalleerd.

Dieter De Schuymer

Gedelegeerd bestuurder

Dieter de Schuymer studeerde af aan de Universiteit van Gent in 2003 als burgerlijk ingenieur in electronica, met een Master in Business Management behaald in Bordeaux (FR) in 2004 creëerde hij AlterElectra in 2006 en heeft bijna 1.800 fotovoltaïsche installaties uitgevoerd. In 2013 sloot hij zich aan bij go4green om de derde partij investeringen rond energie te ontwikkelen en te beheren.

Menu